Arnold Schwarzenegger přestal finančně podporovat nemanželského syna

Arnold Schwarzenegger, slavný hollywoodský herec známý z filmu Terminátor, přestal finančně podporovat svého syna Josepha Baenu poté, co dokončil vysokoškolské studium. Joseph je syn, kterého má Arnold s bývalou hospodyní Mildred Baena z doby, kdy byl ženatý s Marií Shriver.

Arnold Schwarzenegger přestal finančně podporovat nemanželského syna
Arnold Schwarzenegger přestává finančně podporovat syna | foto: Anton Gvozdikov / Shutterstock.com

Ve svém nedávném dokumentu na Netflixu se Arnold zamyslel nad tím, jak ohledně své nemanželské aféry lhal a jaký to mělo dopad na celou jeho rodinu. Herec se svého mimomanželského syna snažil podporovat a pomohl financovat Josephovo vysokoškolské vzdělání. Poté, co potomek školu dokončil, mu ale přestal posílat peníze. Šestadvacetiletého muže to vedlo k hledání alternativních cest k finanční nezávislosti.

Joseph, který se o svém pravém otci dozvěděl na střední škole, začal svého tátu skutečně poznávat až v roce 2010. Po vysoké škole se nejprve snažil jít v jeho stopách v herectví a kulturistice. Když se mu nedařilo získat herecké role, rozhodl se pro kariéru v realitách.

V podcastu UnwaxedJoseph sdílel svou zkušenost: „Jsem vděčný, že mi táta pomohl s vysokou školou. Ale jakmile skončila, bylo to ,přijď si na to sám'.“Joseph následně začal jako stážista v realitní společnosti Aria Properties v Los Angeles, kde získal licenci a našel novou vášeň.

Podle časopisu Forbes má Arnold Schwarzenegger čisté jmění ve výši miliardy dolarů. Syn slavného otce ale zdůrazňuje, že nemá v úmyslu měnit si jméno na Schwarzenegger. Se svým příjmením Baena, které má po své matce, je prý spokojený.

Arnold se nyní nachází v Praze, kde točí pokračování seriálu Fubar. Včera se vydal obdivovat krásy Prahy na kole a jeho projížďka nezůstala bez povšimnutí místních obyvatel a turistů.

Mnoho z nich bylo překvapeno, když viděli hollywoodskou hvězdu, jak si to šine po pražských ulicích. Schwarzenegger, známý svou láskou k fitness a aktivnímu životnímu stylu, ukázal, že i ve svých 77 letech je stále ve skvělé formě.