Snoop Dogg otevírá svůj první coffee shop v Amsterdamu

Slavný rapper a podnikatel Snoop Dogg rozšiřuje své podnikatelské aktivity do Evropy. Dne 1. srpna 2024 otevře v Amsterdamu svůj první evropský coffee shop s názvem Smoke Weed Every Day (S.W.E.D.).

Snoop Dogg otevírá svůj první coffee shop v Amsterdamu
Snoop Dogg otevírá svůj první coffee shop v Amsterdamu | foto: Shutterstock.com

Nový podnik se nachází na adrese Marnixstraat 333 v centru nizozemské metropole. Jedná se o druhý obchod značky S.W.E.D., první byl otevřen začátkem července v Los Angeles.

"Amsterdam vždy přijal kanabis, a já také," uvedl Snoop Dogg k otevření nové pobočky. "Je správné, že S.W.E.D. přivedu do tohoto ikonického města, které chápe radost z výborného kanabisu a dobrého času."

Coffee shop se rozkládá na dvou patrech. V přízemí najdou návštěvníci maloobchodní zónu s širokým sortimentem kanabisových produktů a pohodlné posezení. Suterén je koncipován jako společenský prostor s lounge zónou a prostorem pro exkluzivní uvedení nových produktů.

Interiér je navržen v moderním stylu s výraznými prvky graffiti umění a odkazy na Snoop Doggovu tvorbu. Dominantou je lavice s obrovskou zlatou sochou dobermana a průhledným symbolem Westside.

S.W.E.D. není jen obyčejný coffee shop. Podle vyjádření zakladatele má být kulturním centrem, které nabízí prémiový kanabisový zážitek. Návštěvníci zde najdou vysoce kvalitní produkty, exkluzivní odrůdy, řemeslné jedlé výrobky a prvotřídní kanabisové doplňky, které Snoop osobně vybral.

Otevření amsterdamské pobočky S.W.E.D. je součástí globální expanze značky, která spojuje kanabis a hudbu. Snoop Dogg, dlouholetý zastánce legalizace a odpovědného užívání kanabisu, tak pokračuje ve své misi posouvat hranice a vytvářet inovativní produkty a zážitky pro milovníky kanabisu po celém světě.