Meyers Manx: Ikona terénu se znovu narodila, tentokrát v elektrickém hávu

Společnost Meyers Manx, výrobce ikonických terénních vozidel, představila na letošním Monterey Car Week v rámci prestižní akce The Quail, A Motorsports Gathering, svoji kompletně novou řadu vozidel.

Meyers Manx: Ikona terénu se znovu narodila, tentokrát v elektrickém hávu
Meyers Manx: Ikona terénu se znovu narodila, tentokrát v elektrickém hávu | Hagop Kalaidjian - https://meyersmanx.com/

Mezi novinky patří dvě plně elektrická vozidla - Meyers Manx 2.0 Electric Vehicle (EV) a Resorter Neighborhood Electric Vehicle (NEV). Oba modely již splňují veškeré legislativní požadavky a jsou tak připraveny pro provoz na silnicích. Kromě vylepšeného designu a konstrukce se mohou pochlubit i pokročilými technologiemi, jako jsou pokročilé baterie, řízení a odpružení.

Společnost Meyers Manx také představila přepracovanou verzi svého čtyřmístného modelu Resorter. Díky použití moderních výrobních technologií se podařilo zachovat původní design, ale zároveň navýšit vnitřní prostor a zjednodušit montáž pro domácí stavitele.

Novinkou je také speciální edice Meyers Manx Tarmac Touring poháněná unikátním 2,0litrovým tříválcovým radiálním motorem. Tato exkluzivní edice čítající pouze 6 kusů vzdává hold zlaté éře letectví.