Revoluční vzdělávání: Český startup Playful spojuje hry a koučink pro rozvoj dětských dovedností

Český start-up Playful přichází s inovativním přístupem k vzdělávání dětí ve věku 8-12 let. Jejich jedinečný program kombinuje online týmové hry s profesionálním koučinkem, zaměřeným na rozvoj klíčových dovedností pro 21. století.

Revoluční vzdělávání: Český startup Playful spojuje hry a koučink pro rozvoj dětských dovedností
Revoluční vzdělávání: Český start-up Playful spojuje hry a koučink pro rozvoj dětských dovedností | se souhlasem www.playful.cz

Po úspěšné pilotní fázi, které se zúčastnilo více než 100 dětí, získal Playful investici ve výši 10 milionů korun. Tyto prostředky budou využity k vývoji nových her, rozšíření online setkání a dalšímu technologickému rozvoji.

„Soft skills jsou klíčové pro úspěch v rychle se měnícím světě,“ říká Ondřej Mrkus, CEO a spoluzakladatel Playful. „Naším cílem je připravit děti na budoucnost tím, že jim pomůžeme rozvíjet dovednosti jako kritické myšlení, týmovou spolupráci a řešení složitých problémů.“

děti se pomocí hraní v programu Playful učí soft skills
se souhlasem www.playful.cz

Program Playful je založen na zážitkovém učení. Děti si prostřednictvím týmových her osvojují důležité dovednosti, zatímco rodiče dostávají pravidelnou zpětnou vazbu o pokrocích svých dětí. Tento komplexní přístup poskytuje cenné informace o tom, jak mohou děti využít své talenty ve škole, při výběru vzdělání i v budoucím zaměstnání.

Rodiče, jejichž děti se programu zúčastnily, hodnotí Playful velmi pozitivně. Oceňují zejména individuální přístup a zaměření na silné stránky dětí. „Po každém setkání byl Vašek sebevědomější a lépe se vyjadřoval,“ říká Radka B., matka osmiletého chlapce.

Playful tak představuje novou éru ve vzdělávání, kde se hraní her stává nástrojem pro rozvoj klíčových životních dovedností. Tento inovativní přístup má potenciál změnit způsob, jakým připravujeme děti na budoucnost plnou výzev a příležitostí.