Od kávy ke kultu: Proč milujeme (nebo nenávidíme) dýňové koření
V posledním desetiletí se dýňové koření stalo neodmyslitelnou součástí podzimní sezóny po celé planetě. Od oblíbeného latte se tato příchuť rozšířila do nespočtu produktů, od pečiva přes alkohol až po svíčky a dokonce i odpadkové pytle. Fenomén dýňového koření vyvolává silné reakce - někteří ho milují, jiní nesnáší, ale jeho vliv na americkou kulturu je nepopiratelný.
V posledním desetiletí se dýňové koření stalo neodmyslitelnou součástí podzimní sezóny po celé planetě. Od oblíbeného latte se tato příchuť rozšířila do nespočtu produktů, od pečiva přes alkohol až po svíčky a dokonce i odpadkové pytle. Fenomén dýňového koření vyvolává silné reakce - někteří ho milují, jiní nesnáší, ale jeho vliv na americkou kulturu je nepopiratelný.