Netflix potvrdil druhou sezónu seriálu "Gentlemen" od Guye Richieho

Populární britský krimikomediální seriál "Gentlemen" se dočká pokračování. Netflix naznačil návrat seriálu vtipným billboardem v Londýně, který zobrazuje 3D joint s nápisem "Roll on Season 2".

Netflix potvrdil druhou sezónu seriálu "Gentlemen" od Guye Richieho
Netflix potvrdil druhou sezónu seriálu "Gentlemen" od Guye Richieho | www.netflix.com

Seriál "Gentlemen", který je spin-offem stejnojmenného filmu Guye Ritchieho, se stal jedním z největších hitů Netflixu v roce 2024. První sezóna o osmi epizodách měla premiéru 7. března 2024 a sleduje příběh Eddieho, nového vévody z Halsteadu, který objeví konopné impérium na svém zděděném pozemku.

billboardová reklama na pokračování seriálu "Gentleman" v Londýně

Kaya Scodelario, představitelka Susie Glassové, sdílela teaser video s billboardem, čímž nepřímo potvrdila druhou sezónu. Podle informací časopisu Variety by natáčení mělo začít příští rok, což naznačuje možné uvedení nové série koncem roku 2025 nebo začátkem roku 2026.

Očekává se návrat hlavních představitelů včetně Thea Jamese, Daniela Inga a Raye Winstonea. Guy Ritchie se opět ujme režie a spoluautorem scénáře bude Matthewe Reade. Natáčení pravděpodobně proběhne v Londýně a na Badminton House v Gloucestershire.