pohostinství

Nastává ústup českých hospod? Lidé do nich chodí stále méně často, mladá generace za to ale nemůže

Co si člověk vybaví pod pojmem „hospoda“? U 73 procent českého obyvatelstva jde stále o pivo, potvrzuje nový průzkum. Zároveň se snižuje frekvence, s níž lidé do hospody chodí. A netýká se to jen mladé generace.

Co si člověk vybaví pod pojmem „hospoda“? U 73 procent českého obyvatelstva jde stále o pivo, potvrzuje nový průzkum. Zároveň se snižuje frekvence, s níž lidé do hospody chodí. A netýká se to jen mladé generace.

Celý článek
0

Za obědové „meníčko“ zaplatí Češi průměrně už 190 korun. Zdražilo 94 procent restaurací

„Po slušném květnovém začátku sezony červnové vystřízlivění, začátek prázdnin tak nebyl optimistický,“ říká člen představenstva Hospodářské komory Luboš Kastner.

„Po slušném květnovém začátku sezony červnové vystřízlivění, začátek prázdnin tak nebyl optimistický,“ říká člen představenstva Hospodářské komory Luboš Kastner.

Celý článek
0

Zchlaďme hlavy: placení kartou nakonec zvítězí

I přes dočasnou vzpouru pár stánkařů a malých hospod živnostníci tlaku zákazníků nemohou dlouhodobě odolávat.

I přes dočasnou vzpouru pár stánkařů a malých hospod živnostníci tlaku zákazníků nemohou dlouhodobě odolávat.

Celý článek
0

Stát nám musí pomoci vrátit zákazníky, říká garant projektu Moje restaurace

Restaurace je český byznys, dělaný českými lidmi, s českými lidmi a zejména pro české lidi a vše co se v něm vydělá, zůstává u nás doma v Česku, říká podnikatel v pohostinství Luboš Kastner.

Restaurace je český byznys, dělaný českými lidmi, s českými lidmi a zejména pro české lidi a vše co se v něm vydělá, zůstává u nás doma v Česku, říká podnikatel v pohostinství Luboš Kastner.

Celý článek
0