Luxusu na moři se meze nekladou: Týdenní dovolená na jachtě Malia stojí 1,4 milionu dolarů

Pokud si představujete nejvyšší úroveň luxusu na moři, superjachta Malia je tím pravým místem. Pronájem této jachty na jeden týden se pohybuje okolo 1,4 milionu dolarů.

Luxusu na moři se meze nekladou: Týdenní dovolená na jachtě Malia stojí 1,4 milionu dolarů
Luxusu na moři se meze nekladou: Týdenní dovolená na jachtě Malia stojí 1,4 milionu dolarů | https://www.northropandjohnson.com/

Malia slibuje svým hostům nezapomenutelný zážitek a je připravena splnit i ta nejnáročnější přání. Jachta nabízí 12 luxusních kajut, z nichž každá je vybavena vlastní koupelnou. Interiéry jsou na úrovni těch nejlepších hotelů a celý design je zaměřen na maximální pohodlí a eleganci.

Na palubě jachty se můžete těšit na bazén s nekonečným okrajem, jacuzzi, spa, fitness centrum a dokonce i kino. K dispozici je široká nabídka vodních sportů, včetně potápění, šnorchlování a wakeboardingu. 

O komfort hostů se stará 21členná posádka, která zajistí, že se budete cítit jako v bavlnce. Itinerář plavby je plně přizpůsobitelný individuálním přáním každého hosta. Malia je vybavena nejmodernějšími technologiemi, včetně satelitního internetu, což zajišťuje maximální pohodlí a konektivitu.

Luxusu na moři se meze nekladou: Týdenní dovolená na jachtě Malia stojí 1,4 milionu dolarů

Luxusu na moři se meze nekladou: Týdenní dovolená na jachtě Malia stojí 1,4 milionu dolarů Luxusu na moři se meze nekladou: Týdenní dovolená na jachtě Malia stojí 1,4 milionu dolarů Luxusu na moři se meze nekladou: Týdenní dovolená na jachtě Malia stojí 1,4 milionu dolarů Luxusu na moři se meze nekladou: Týdenní dovolená na jachtě Malia stojí 1,4 milionu dolarů+3

Jachta Malia je plně rezervována na léto 2024 a patří mezi nejvyhledávanější jachty na světě. Většina jejích klientů pochází ze Severní Ameriky, Evropy a Blízkého východu. Malia je ideálním místem pro oslavy, rodinné dovolené i obchodní jednání a její pronájem je symbolem nejvyššího luxusu a prestiže.

Cena pronájmu zahrnuje nejen ubytování, ale také veškeré služby jako strava, nápoje, palivo a vodní sporty. Jachta je navržena tak, aby splňovala nejvyšší standardy pohodlí a bezpečnosti, a interiér je zdoben luxusními materiály a uměleckými díly. Kulturní zážitky na palubě, včetně pokrmů připravených šéfkuchařem, jsou na špičkové úrovni.