Cristiano Ronaldo, Isaac Newton, Platon nebo Danny Trejo. AI asistent od Orbofi mluví hlasy celebrit.

Společnost Orbofi oznámila spuštění nového AI asistenta s hlasem a osobností známého herce Dannyho Treja. Tento cloudový interaktivní agent kombinuje schopnosti podobné ChatGPT a Midjourney do jednoho komplexního nástroje.

Cristiano Ronaldo, Isaac Newton, Platon nebo Danny Trejo. AI asistent od Orbofi mluví hlasy celebrit.
Cristiano Ronaldo, Isaac Newton, Platon nebo Danny Trejo. AI asistent od Orbofi mluví hlasy celebrit. | se souhlasem www.orbofi.com

„Vytvořili jsme zábavný způsob, jak mohou fanoušci 'mluvit' s Dannym kdykoliv chtějí,“ uvedl zakladatel a generální ředitel Orbofi Benjelloun Oussama. Uživatelé mohou s agentem komunikovat podobně jako Iron Man se svým Jarvisem - klást otázky, generovat obrázky, kód a dokonce i webové stránky.

Tento projekt představuje nový přístup k licencované AI, kde hlas a osobnost známých postav slouží jako rozhraní pro umělou inteligenci. Pro Treja, který má zkušenosti s digitálními médii včetně videoher, jde o logický krok v jeho kariéře.

„AI je zábavný způsob, jak se moji fanoušci mohou spojit s různými aspekty mého života,“ komentoval Trejo, který má za sebou pestrou kariéru zahrnující herectví, psaní i podnikání.

Partnerství s Orbofi umožňuje Trejovi větší kontrolu nad jeho podobou a hlasem v digitálním prostředí. Zároveň nabízí ochranu proti neoprávněnému použití jeho identity pomocí deepfake technologií. 

„Je důležité, aby herci kontrolovali narativ a naše duševní vlastnictví,“ zdůraznil Trejo. „Vztah s Orbofi je ideální způsob, jak toho dosáhnout.“

Fanoušci si mohou vyzkoušet AI agenta Dannyho Treja na webové stránce společnosti Orbofi.