restaurace

Zchlaďme hlavy: placení kartou nakonec zvítězí

I přes dočasnou vzpouru pár stánkařů a malých hospod živnostníci tlaku zákazníků nemohou dlouhodobě odolávat.

I přes dočasnou vzpouru pár stánkařů a malých hospod živnostníci tlaku zákazníků nemohou dlouhodobě odolávat.

Celý článek
0

K čemu je dobrý stravenkový paušál? Ke zrušení

Náhrada za stravenky z dílny Aleny Schillerové se hrubě neosvědčila. A nejvíc to odnesli hospodští

Náhrada za stravenky z dílny Aleny Schillerové se hrubě neosvědčila. A nejvíc to odnesli hospodští

Celý článek
0

Glosa: Nic nedokáže zkazit návštěvu restaurace tak jako špatný kuchař a nevychované děti

Každý majitel restaurace má právo do svého podniku pustit, koho chce.

Každý majitel restaurace má právo do svého podniku pustit, koho chce.

Celý článek
0

Obědový experiment aneb Jak si Alena Schillerová vycucala čísla z prstu

Stravenkový paušál se ukázal jako omyl, který zaměstnancům nepomohl a stát ještě kvůli němu přichází o peníze.

Stravenkový paušál se ukázal jako omyl, který zaměstnancům nepomohl a stát ještě kvůli němu přichází o peníze.

Celý článek
0

Nový rekord: cena oběda v Praze překonala 200 korun

Nikoli až v prosinci, ale už v listopadu. Ačkoli společnost Sodexo Benefity, největší poskytovatel benefitů v České republice, předpokládala, že hranici 200 korun překoná průměrný oběd v Praze až na konci roku, ve skutečnosti to bylo o měsíc dříve. 

Nikoli až v prosinci, ale už v listopadu. Ačkoli společnost Sodexo Benefity, největší poskytovatel benefitů v České republice, předpokládala, že hranici 200 korun překoná průměrný oběd v Praze až na konci roku, ve skutečnosti to bylo o měsíc dříve. 

Celý článek
0

Anthony Bourdain: Vegani mají strach

Filozofové a vojevůdci, státníci i umělci, lidé moudří i fotbalisté se na tomto místě objevují pravidelně. Ale kuchař zde má premiéru, a není to kuchař ledajaký. Rubrika Tardis si šla tentokrát promluvit o životě s mužem, který byl mnohem více než jen kuchařem.

Filozofové a vojevůdci, státníci i umělci, lidé moudří i fotbalisté se na tomto místě objevují pravidelně. Ale kuchař zde má premiéru, a není to kuchař ledajaký. Rubrika Tardis si šla tentokrát promluvit o životě s mužem, který byl mnohem více než jen kuchařem.

Celý článek
0