jídlo

Novým šéfem Woltu pro Česko se stal Tomáš Beniak

Novým CEO rozvážkové společnosti Wolt pro Česko se stal Tomáš Beniak, který do nynějška vedl Wolt na Slovensku. Mezi priority společnosti pro letošní rok patří pod jeho vedením podpora expanze Woltu do regionů, posilování pozice v retailovém segmentu i posun B2B služeb.

Novým CEO rozvážkové společnosti Wolt pro Česko se stal Tomáš Beniak, který do nynějška vedl Wolt na Slovensku. Mezi priority společnosti pro letošní rok patří pod jeho vedením podpora expanze Woltu do regionů, posilování pozice v retailovém segmentu i posun B2B služeb.

Celý článek
0

Paradox dnešní doby: jídlo je drahé, přesto končí v popelnici

Domácnosti si stěžují na drahé potraviny. V odpadu ale končí pečivo, ovoce nebo mléčné výrobky za miliardy korun

Domácnosti si stěžují na drahé potraviny. V odpadu ale končí pečivo, ovoce nebo mléčné výrobky za miliardy korun

Celý článek
0

Nevyhazování jídla je sebeklam. Vyhodíme ho třetinu

Plýtvání potravinami je celosvětový problém. Řešení je přitom snadné, stačí začít u sebe

Plýtvání potravinami je celosvětový problém. Řešení je přitom snadné, stačí začít u sebe

Celý článek
0

Pro české halušky do Polska

Polská síť německého diskontního řetězce Aldi připravila pro své zákazníky minulý týden pozoruhodnou promoční akci

Polská síť německého diskontního řetězce Aldi připravila pro své zákazníky minulý týden pozoruhodnou promoční akci

Celý článek
0

Než si naložíte na talíř. Přemýšlíte o uhlíkové stopě toho, co jíte?

Stejně jako změna klimatu není pouze akademické téma, ani snižování uhlíkové stopy se netýká pouze velkých firem působícím v průmyslu či dopravě. Podílet se na něm můžeme všichni – našimi každodenními volbami. S čím začít?

Stejně jako změna klimatu není pouze akademické téma, ani snižování uhlíkové stopy se netýká pouze velkých firem působícím v průmyslu či dopravě. Podílet se na něm můžeme všichni – našimi každodenními volbami. S čím začít?

Celý článek
0

Anthony Bourdain: Vegani mají strach

Filozofové a vojevůdci, státníci i umělci, lidé moudří i fotbalisté se na tomto místě objevují pravidelně. Ale kuchař zde má premiéru, a není to kuchař ledajaký. Rubrika Tardis si šla tentokrát promluvit o životě s mužem, který byl mnohem více než jen kuchařem.

Filozofové a vojevůdci, státníci i umělci, lidé moudří i fotbalisté se na tomto místě objevují pravidelně. Ale kuchař zde má premiéru, a není to kuchař ledajaký. Rubrika Tardis si šla tentokrát promluvit o životě s mužem, který byl mnohem více než jen kuchařem.

Celý článek
0