Wilson a Federer uvádějí novou řadu tenisových raket RF Collection

Společnost Wilson Sporting Goods ve spolupráci s tenisovou legendou Rogerem Federerem dnes představila novou řadu tenisových raket a doplňků nazvanou RF Collection. Tato kolekce, která je výsledkem dlouholeté spolupráce mezi Wilsonem a Federerem, byla uvedena na trh symbolicky v den Federerových narozenin.

Wilson a Federer uvádějí novou řadu tenisových raket RF Collection
Wilson a Federer uvádějí novou řadu tenisových raket RF Collection | www.wilson.com

RF Collection zahrnuje tři modely raket - RF 01 PRO, RF 01 a RF 01 FUTURE - všechny navržené a testované samotným Federerem. Ceny raket se pohybují od 259 do 299 dolarů. Kolekce také nabízí řadu doplňků, včetně tašek, batohů a gripů.

Jason Collins, globální generální manažer Wilson Racquet Sports, uvedl: "Tato kolekce byla několik let ve vývoji a zahrnovala důkladné testování raket, navrhování a spolupráci s Rogerem."

Wilson a Federer uvádějí novou řadu tenisových raket RF Collection
www.wilson.com

Roger Federer k této spolupráci řekl: "Po celou svou kariéru jsem hrál s raketami Wilson a jsem nadšený z nové RF Collection, kterou jsme vytvořili společně."

Design raket odráží prvky z Federerova osobního a profesionálního života, včetně jeho ikonického loga RF a motivů inspirovaných švýcarskými horami.

Tato kolekce je součástí pokračujícího partnerství mezi Wilsonem a Federerem, které trvá již 20 let. I když Federer ukončil svou profesionální kariéru v roce 2022, zůstává aktivně zapojen do vývoje tenisového vybavení a propagace sportu.