Nabízejí spotřebiče Bosch i Siemens, teď má firma BSH nového ředitele: je jím Jan Brynych

Portfolio společnosti zahrnuje dvanáct známých značek spotřebičů jako Bosch, Siemens, Gaggenau a Neff, stejně jako ekosystémovou značku Home Connect a různé servisní značky.

Nabízejí spotřebiče Bosch i Siemens, teď má firma BSH nového ředitele: je jím Jan Brynych
Sídlo společnosti BSH | foto: BSH

Na pozici generálního ředitele společnosti BSH domácí spotřebiče, která českým a slovenským zákazníkům nabízí domácí spotřebiče značek Bosch, Siemens a Gaggenau, nastoupil od 1. října 2024 Jan Brynych, jako první český jednatel v historii firmy.

Jan Brynych je součástí týmu už 10 let, působil postupně na několika manažerských pozicích – a právě perfektní znalosti týmu, lokálního prostředí i své předchozí zkušenosti s prací s daty v GfK využije k tomu, aby pokračoval v nastavené obchodní strategii a posílil postavení značek BSH na našem trhu. Christof Jaeger, který na pozici dosud působil, převzal roli generálního ředitele BSH v Itálii.

BSH Hausgeräte GmbH s celkovým obratem přibližně 14,8 miliardy eur a s 60 tisíci zaměstnanci v roce 2023 je světovým lídrem ve výrobě domácích spotřebičů. Portfolio společnosti zahrnuje dvanáct známých značek spotřebičů jako Bosch, Siemens, Gaggenau a Neff, stejně jako ekosystémovou značku Home Connect a různé servisní značky.

Jan Brynych, nový ředitel společnosti
Foto: BSH

Společnost BSH vyrábí ve 38 továrnách a má zastoupení v přibližně 50 zemích po celém světě. Je součástí skupiny Bosch.