Sazka rozšiřuje možnosti plateb díky partnerství s OKTO

Největší česká loterijní společnost Sazka oznámila uzavření strategického partnerství se společností OKTO. Spolupráce přinese do rozsáhlé sítě více než 7 600 prodejních míst Sazky novou službu OKTO.CASH, která umožní registrovaným hráčům loterijních her pohodlně převádět hotovost na digitální platby.

Sazka rozšiřuje možnosti plateb díky partnerství s OKTO
ilustrační foto | Mino Surkala / Shutterstock.com

Pavel Vápenka, obchodní ředitel Sazky, k novému partnerství v tiskovém vyjádření uvedl: "Díky spolupráci s OKTO můžeme našim zákazníkům nabídnout pohodlné a bezpečné řešení pro dobíjení hotovosti na jejich hrací účty. Věříme, že toto zlepšení herního zážitku ocení nejen hráči, ale i online operátoři."

Služba OKTO.CASH, která je integrována přímo do aplikací nebo webových stránek obchodníků, poskytuje uživatelům nejrychlejší a nejjednodušší způsob nahrávání finančních prostředků online bez nutnosti využití aplikací třetích stran. Česká republika se tak připojuje k zemím jako Rumunsko, Řecko, Německo, Kypr, Itálie, Srbsko a Španělsko, kde je tato služba již dostupná.

Vasilis Contoguris ze společnosti OKTO dodal: "Spojení se společností Sazka je pro nás důležitým milníkem. Umožněním bezproblémového dobití herních účtů hotovostí v reálném čase plníme náš slib výjimečné zákaznické zkušenosti."

Sazka, která je součástí mezinárodní skupiny Allwyn, provozuje populární hry jako Sportka či Eurojackpot a je známá svým závazkem k zodpovědnému hraní. Toto nové partnerství s OKTO představuje další krok v inovacích a zlepšování služeb pro české hráče.